CV Michiel Ullers

Mijn naam is Michiel Ullers, 45 jaar en sinds 2017 eigenaar van Skapande Creatie & Communicatie, met diverse opdrachten op het gebied van Marketing & Communicatie voor diverse klanten. Momenteel werk ik aan 2 vaste interim opdrachten, Adjunct-Directeur bij Uitkijkpost Media en Marketing Manager bij SnowWorld. Daarnaast heb ik diverse lopende opdrachten bij o.a. BKS Schagen en de Wereldwinkel Heiloo.

Voor Skapande heb ik de afgelopen 15 jaar als Hoofd Marketing en Communicatie o.a. bij TMG Telegraaf (regionale dagbladen) en Stichting Sportevenementen Le Champion gewerkt.  Doelstellingen op het gebied van Marketing & Communicatie lagen vooral op het gebied van Promotie & PR, werving en productontwikkeling.

Sterke punten als:
 • Communicatie. Mijn krachten richten zich op het communicatievlak en dan met name op:
  • Het creëren van naamsbekendheid (promotie)
  • Merkbeleid (merkstrategie, merkactivatie)
  • Werving en behoud van klanten => het creëren van binding met je doelgroep
  • Communicatiecampagnes
 • Manager/ leidinggevende
  • Aanspreekpunt
  • Motiverend
  • Sturend
  • Durft richting te kiezen en beslissingen te nemen
  • Duidelijke visie

Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor mijn sportclub als Bestuurslid Communicatie

Tekstschrijver en Blogger

Daarnaast ben ik tekstschrijver, mede via mijn eigen blogs www.hockeyvader.nl en www.bewustnaarbuiten.nl . Mijn schrijfstijl kenmerkt zich via steekwoorden als herkenning, met een knipoog en een eigen mening.