Michiel Ullers

Mijn naam is Michiel Ullers en sinds 2017 eigenaar van Skapande Creatie & Communicatie. Momenteel werk ik aan 1 vaste interim opdracht, Algemeen Directeur bij Uitkijkpost Media en aan meerdere losse opdrachten o.a. BKS Schagen en de Wereldwinkel Heiloo.

Loopbaan

Voor Skapande heb ik de afgelopen 15 jaar als Hoofd Marketing en Communicatie o.a. bij TMG Telegraaf (regionale dagbladen) en Stichting Sportevenementen Le Champion gewerkt.  Doelstellingen op het gebied van Marketing & Communicatie lagen vooral op het gebied van Promotie & PR, werving en productontwikkeling.

Sterke punten als:
 • Communicatie. Mijn krachten richten zich op het communicatievlak en dan met name op:
  • Het creëren van naamsbekendheid (promotie)
  • Merkbeleid (merkstrategie, merkactivatie)
  • Werving en behoud van klanten => het creëren van binding met je doelgroep
  • Communicatiecampagnes
 • Manager/ leidinggevende
  • Aanspreekpunt
  • Motiverend
  • Sturend
  • Durft richting te kiezen en beslissingen te nemen
  • Duidelijke visie

Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor mijn sportclub als Bestuurslid Communicatie (voorzitter)

Tekstschrijver en Blogger

Daarnaast ben ik tekstschrijver, mede via mijn eigen blogs www.hockeyvader.nl en www.bewustnaarbuiten.nl . Mijn schrijfstijl kenmerkt zich via steekwoorden als herkenning, met een knipoog en een eigen mening.