PSYCH-K® sessie

Wat gaan we doen?

Het is niet nodig om diep te graven in je verleden en traumatische gebeurtenissen opnieuw te beleven. Wat we tijdens een sessie doen is kijken waar jij tegen aanloopt. We onderzoeken de dingen die je tegenhouden om dát te doen wat je feitelijk zou willen. We kijken welke beperkende overtuigingen daar achter zitten en zetten die om in ondersteunende overtuigingen. Klinkt overzichtelijk, toch?

Wat wil je wél?

We zijn vaak geneigd te blijven hangen in en het herhalen van gedrag en gedachten die we juist níet langer wensen. De million-dollar-question bij PSYCH-K® is dan ook: wat wil je wél? Stel dat je steeds het gevoel hebt dat je er niet bij hoort en je zou er graag bij willen horen. Alles wat je in je leven doet lijkt te bevestigen dat je er niet toe doet, ook al doe je nog zo je best. Met PSYCH-K® gaan we deze beperkende overtuiging resetten in een ondersteunende overtuiging. Met elkaar zoeken we naar overtuigingen die voor jou de spijker op de kop slaan, die voor jou betekenis hebben. Zodra bijvoorbeeld de overtuiging ‘ik mag er zijn’ in je systeem staat, zul je merken dat je omgeving anders op je reageert.

Balansen

Tijdens een sessie zijn we voornamelijk bezig met het doen van balansen: technieken die een hele-brein-staat creëren. Deze staat is bij uitstek geschikt om je onderbewuste te herprogrammeren met nieuwe ondersteunende overtuigingen. We overschrijven hiermee als het ware je oude belemmerende overtuigingen. De positieve, ondersteunende veranderingen worden vervolgens gemeten met spiertesten, afkomstig uit de kinesiologie.

Blijf niet langer rondlopen met je zorgen.
Neem vandaag nog actie, en maak een afspraak.

  • Een eerste sessie duurt 1,5 uur, je investering is €90.
  • Na afloop bespreken we samen het vervolgtraject.
  • In drie tot 5 sessies kunnen we samen heel veel ‘oude rommel’ oppakken en veranderen!
  • De sessies vinden plaats in Heiloo of Alkmaar.

Klik hier om contact op te nemen met Daphne voor het boeken van een eerste sessie (of voor aanvullende vragen of informatie).