Over ons

Wij zijn Michiel en Daphne Ullers, beelddenkers en oprichters van Skapande. Tekenen, schrijven, bloggen, communicatie, beeld, video, advies, coaching, strategie, proces- en projectbegeleiding en nog veel meer.

Allemaal steekwoorden voor ons. Wij zijn een creatief stel dat zich al een aantal jaren op diverse eigen projecten richt. Wij hebben Skapande opgericht om al onze eigen ideeën en krachten te bundelen. Skapande is Zweeds voor creatie en schepping. Naast dat creatie en schepping woorden zijn die bij ons passen, is de keuze voor Zweeds omdat wij al jaren een passie voor Zweden hebben.

Daphne werkt als organisatie adviseur voor de Belastingdienst en is de laatste jaren tekenen gaan gebruiken om ingewikkelde vraagstukken of processen in kaart te brengen, zodat de problematiek helder wordt. Hierdoor is Daphne inmiddels gespecialiseerd in zakelijk tekenen en heeft ze haar eigen bureau opgericht, “Van Betekenis”. Ook is Daphne gecertificeerd PSYCH-K® Facilitator. Ze coacht mensen die duurzaam willen veranderen, zodat zij beter in staat zijn het leven te leiden en de doelen te bereiken die ze wensen.

Michiel heeft de afgelopen jaren als Hoofd Marketing en Communicatie in de media en sport gewerkt en werkt momenteel als freelance communicatie adviseur. Naast Zweden is hockey zijn passie en om die reden is Michiel eind 2015 gestart met een eigen blog www.hockeyvader.nl , een blog over de ervaringen als trainer/ coach en vader op het sportveld.

Samen zijn Michiel en Daphne vaak buiten te vinden, omdat buiten zijn inspiratie geeft. Om die reden zijn ze samen in 2014 een blog gestart www.bewustnaarbuiten.nl , een blog over buiten zijn en naar buiten gaan.